Koyunhisar Ortaokulu

Vizyon: Millî ve manevî değerlerimizle donanmış, tarihî ve kültürel birikimini dikkate alan öğrencileriyle; önce ülkesinin sonra da tüm insanlığın gelişmesi ve mutluluğa ulaşmasında pay sahibi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ahlâklı, dürüst, aile, vatan, millet sevgisiyle dolu, ortaöğretime ve hayata hazır, eğitim - öğretim bakımından en üst seviyede bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ortaokul öğrencileri arasında yapılan bilgi yarışmasında ilçe birinciliği. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı G3nç Erkekler Futbol ilçe üçüncülüğü.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrencilerimizi okulumuza getirip götüren servis araçları bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://koyunhisarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Koyunhisar Mahallesi Koyunhisar Sk. No 149 YENİŞEHİR /BURSA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Bursa Yenişehir yolu üstünde yaklaşık 700 nüfuslu bir yerleşim yeridir.

Adres - Koyunhisar Mahallesi Koyunhisar Sk. No 149 YENİŞEHİR /BURSA

Ulaşım Kara yolu ile toplu taşıma araçları güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 15 km uzaklıkta olup, İl Merkezine 30 km uzaklıktadır.