10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Bu gün kahraman ulusumuzun büyük önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü.

28.11.2023 99

Okulumuz Matematik öğretmeni Eda KARAGÜL KAYALAR ve İngilizce öğretmeni Ayşe Tuba AVŞAR'ın hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, okul bahçemizde gerçekleştirildi.

10 kasım10 kasım

İngilizce ögretmenimiz Ayşe Tuba AVŞAR okul panosunu günün anlam ve önemine yönelik hazırladı.

28-11-2023

Ayrıca 10 Kasım etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

10 kasım

Atatürk`ün ebediyete uğurlandığı günün yıldönümünde herkese düşen en büyük görev; Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini yaşatmak,  Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır.